Activiteiten

Op Villa West werken we met thema’s die elke 2 maanden veranderen Wij bedenken gestructureerde activiteiten die bij de thema’s passen. Zoals het thema verzorging, kindjes mogen dan bijvoorbeeld hun eigen slabbetje kleuren met textiel stiften, ze krijgen dan een echte tandenborstel en gaan samen met onze leidsters hun tandjes poetsen. De versieringen in de lokalen worden aan het thema aangepast. Daarnaast zal onze yogales ook aan het thema aangepast worden, de juf bedenkt dan leuke oefeningetjes die met het thema te maken hebben.


Peuter Yoga

Een keer per maand komt er bij ons een professionele Yoga docent om een les met onze kindjes te doen, ze houdt zich aan onze thema’s. Wij organiseren dit op verschillende dagen zodat alle kindjes met de juiste leeftijd hier aan mee kunnen doen.


Kinderkapper

2 keer per jaar komt bij ons een kapper langs. U mag dan geheel vrijblijvend uw kindje bij ons laten knippen. Vrij van kosten.


Peuteruitje

1 keer per jaar gaan we met alle peuters vanaf een jaar of 3 iets leuks doen. We gaan er dan echt op uit! Villa West regelt dan de begeleiding, het vervoer en dat de kinderen een te gekke dag hebben.